Despre noi

Echipa Bitcoin Era

Echipa Bitcoin Era este formată dintr-un un grup de oameni pasionați de Bitcoin și de tehnologie. Am îmbinat cele două pasiuni pentru a realiza o aplicație dedicată tuturor persoanelor care doresc să se alăture comunității de investitori în Bitcoin.

Prin această aplicație oferim posibilitatea tuturor persoanelor care au acces la un dispozitiv conectat la internet (calculator, laptop, tabletă, telefon) să poată să realizeze investiții în Bitcoin. Suntem aici pentru a ajuta fiecare utilizator să poată să realizeze investiții în Bitcoin chiar dacă nu are cunoștințe ample despre acest fenomen. Pentru aceasta am pus bazele aplicației Bitcoin Era, care este intuitivă și ușor de folosit chiar și de începători.

Suntem convinși că Bitcoin poate revoluționa piața financiară și că tehnologia folosită în spatele acestei monede este viitorul. Investește și tu în Bitcoin și fă un pas spre viitor.

Despre Bitcoin Era

În spatele aplicației Bitcoin Era stau sute de ore de muncă și de testare. Încă de la început ne-am propus să realizăm o aplicație care să fie pe înțelesul unor investitori începători, dar să corespundă și exigențelor celor mai experimentați investitori.

Astfel, în cadrul comunității Bitcoin Era se reunesc atât investitori începători cât și traderi care rulează sume importante de bani. În cadrul aplicației noastre poți automatiza întregul proces de investiții în Bitcoin. Setează regulile și condițiile, iar Bitcoin Era se ocupă de restul.

Înainte să lansăm aplicația am realizat teste ample pentru a ne asigura că datele fiecărui utilizator vor fi în siguranță și că platforma nu are breșe de securitate. Datele și funcțiile disponibile în cadrul aplicației Bitcoin Era sunt menite să ajute fiecare investitor să ia decizii importante pentru portofoliul de investiții.

Din pasiune pentru Bitcoin

Suntem conștienți că fiecare investiție în Bitcoin contribuie la creșterea monedei, de aceea am decis să contribuim și noi realizând aplicația Bitcoin Era.

Suntem pasionați de Bitcoin datorită multiplelor beneficii pe care moneda le aduce pieței financiare. Chiar dacă la început a fost privită cu scepticism, aceasta a reușit să treacă peste toate piedicile și a dărâmat barajele care au încercat să oprească ascensiunea Bitcoin.

Cu toate că au trecut mai mult de zece ani de la începuturile Bitcoin, putem spune cu certitudine că moneda va continua să evolueze și să crească într-o lume în care adopția criptomonedelor este tot mai mare, iar rolul acestora în piața financiară va crește constant. Nu mai pierde timpul și alătură-te și tu noului val de investitori în Bitcoin.